Тамара Коблик

Житель Тернопільщини відповідатиме перед законом за вбивство собаки

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України, санкція якої передбачає арешт до шести місяців або обмеження волі на термін до 3 років

Жорстоке поводження з тваринами інкримінують працівники відділення поліції №4 (м. Збараж) мешканцю району. Чоловік смертельно травмував собаку. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Про інцидент правоохоронцям повідомив житель села Шимківці. Він розповів, що знайшов тіло свого собаки з колотими ранами на вулиці села.

Як з’ясувалося, домашнього улюбленця породи кокер-спанієль вбив односельчанин заявника. Собака вибіг за межі подвір’я та бігав вулицею. Зловмисник з невідомих причин вдарив його вилами. Від отриманих ран тварина померла.

Правоохоронці розшукали порушника, свій жорстокий вчинок він пояснити не зміг.

Тіло собаки поліцейські забрали на судово-ветеринарну експертизу. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України, санкція якої передбачає арешт до шести місяців або обмеження волі на термін до 3 років.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео