Тамара Коблик

Житель Тернопільщини зберігав заборонені речовини у власному авто

Чоловік при зустрічі з патрульними поліцейськими одразу почав зізнаватися про те, що в багажнику авто має заборонені речовини і готовий їх добровільно віддати

 

Скляні лампочки з невідомою речовиною коричневого кольору, поліетиленовий пакетик та коробку з зеленою подрібненою речовиною рослинного походження й білою кристалічною речовиною вилучили працівники поліції у жителя Тернопільського району. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Про заборонені предмети на лінію «102» повідомили патрульні. 31 січня вони в складі екіпажу УПП патрулювали вулиці обласного центру і на Поліській побачили припаркований на узбіччі автомобіль Volkswagen Jetta, а поруч чоловіка, який поводився дивно. Коли поліціянти до нього підійшли, невідомий одразу почав зізнаватися про те, що в багажнику авто має заборонені речовини і готовий їх добровільно віддати. 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці вилучили усе та передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Цей факт дізнавачі внесли в ЄРДР згідно з частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Триває слідство. 

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео