Віра Олександрович

Жителів Тернополя просять подати показники лічильників газу, світла і води

При подачі показників і оплаті жителям Тернополя порадили користуватися інтернетом

Про необхідність подачі показників лічильників, нагадали тернополянам сьогодні, 1 березня, у Тернопіль житлово-комунальний.

У дописі, зокрема, йдеться: «…Усі ми зараз перебуваємо у складному становищі у зв’язку із воєнною ситуацією в Україні. Але закликаємо вас не забувати про обов’язок кожного споживача – подати показники лічильників і оплатити за спожиті комунальні послуги в визначені законодавством періоди…». 

Комунальники нагадали, що послуги містянам надавали впродовж лютого безперебійно та надають сьогодні. Наше місто забезпечене водою, теплопостачанням, електроенергією, здійснюється вивезення твердих побутових відходів. Окрім того, працівники комунальних структур здійснюють облаштування блокпостів і ряд інших робіт для забезпечення життєдіяльності міста. 

- Усі, хто має можливість скористатися інтернетом, здійсніть подачу показників, - закликає начальник міського управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. - Це необхідно для подальшого закуповування потрібних обсягів енергоносіїв для безперебійної подачі комунальних послуг у Тернополі надалі. Просимо за можливості обов’язково здійснювати подачу показників, а згодом – оплату за послуги, які ви споживали впродовж місяця.

Сервіс оплати eps.org.ua комунальних послуг працює безперебійно. 

- Упродовж останніх днів лютого жителі Тернопільщини і Тернополя посилено здійснювали оплату комунальних послуг, - каже директор ПП «Укрспецінформ» Михайло Шидлівський. - Завдяки таким свідомим громадянам, надавання послуг триває. Закликаємо усіх із розумінням поставитися до необхідності подачі показів і проведення платежів. Рекомендуємо користуватися електронними ресурсами як для подачі показників, так і для оплати. Ваша оплата є внеском не лише для збереження вашого комфорту, а й стабільності економічної ситуації в нашій Державі!

Наразі для всіх доступні ресурси: eps.org.ua, oplata.te.ua, а також - КП «Тернопільводоканал», КП ТМТКЕ, ТОВ «Електропостач», ДП «Газпостач» мають електронні кабінети або боти у соціальних мережах, що здійснюють прийом показів.

Фото з відкритих мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео