Ростислав Фук

Жительку Тернопільщини судитимуть за сутенерство

Місцями для інтимних зустрічей були квартири, які підозрювана здавала подобово

До суду скерували  матеріали кримінального провадження тернополянки, яка підозрюється в сутенерстві. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Ідеться про 43-річну жінку, яка впродовж тривалого часу заробляла тим, що здавала подобово житло. Проте грошей не вистачало і вона вирішила підробляти сутенерством.

Тернополянка в інтернеті розмістила оголошення про пошук дівчат на високооплачувану роботу. Усі деталі охочим працювати повідомляла  при зустрічі або телефоном. Наступне оголошення, яке з'явилося у соцмережах, стосувалося пошуку клієнтів.

Місцями для інтимних зустрічей були квартири, які підозрювана здавала подобово. Година послуг вартувала 1600 гривень. Заробітки ділили порівну.

В ході обшуку, проведеного під керівництвом Тернопільської окружної прокуратури, правоохоронці виявили у квартирі жінки 500 тисяч гривень, мобільні телефони та записник із базою клієнтів.

Підозрювану затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу. Зібравши достатньо доказів, їй оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 303 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. Тернополянці загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео