Ростислав Фук

Жителя Тернопільщини вбила блискавка на городі

Трагічний випадок стався увечері 11 червня

На Тернопільщині блискавка в полі вбила 44-річного жителя Борщівської громади. Чоловік працював на своєму городі під час негоди, коли в нього влучив розряд. Медики швидкої допомоги лише констатували смерть людини, пише Zахід.net.

Трагічний випадок стався увечері 11 червня в селі Сапогів Борщівської громади. Під час сильної грози, що вирувала над Тернопільщиною, блискавка вдарила в місцевого жителя, повідомили ZAXID.NET в ДСНС Тернопільщини 12 червня.

За словами селян Сапогіва, місцевий житель працював у полі, коли в нього влучила блискавка. На місце події викликали медиків швидкої допомоги. Однак лікарі лише констатували смерть чоловіка. Про подію також повідомили в поліцію Борщева. Правоохоронці розпочали провадження за фактом смерті людини за статтею 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Тіло чоловіка забрали для проведення судово-медичної експертизи для встановлення точної причини смерті.

Як повідомляють у другому відділі Чортківського районного ТЦК та СП, трагічно загинув від природної стихії учасник бойових дій (АТО, ООС), житель села Сапогів 44-річний сержант запасу Віктор Корчак

Чоловік захищав Україну в лавах Збройних Сил України з 2015 по 2021 роки, проходячи військову службу по мобілізації та за контрактом. Мав великий військовий досвід та статус учасника бойових дій.

Читайте також: Підтоплені домогосподарства: наслідки негоди на Тернопільщині

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео