Ростислав Фук

Зруйнований дитсадок, пошкоджені будинки: наслідки ракетної атаки на Львів (фото, відео)

Всі служби працюють на місці, триває евакуація людей

У Львові  ракета прилетіла у двір дитячого садка. Заклад зруйнований. Також пошкоджено понад 100 помешкань, вибито понад 500 вікон, повідомляє міський голова Андрій Садовий.

За його словами, 4 людини отримують медичну допомогу. Загрози життю не має. Інформації про загиблих станом на 7:00 не надходило. Всі служби працюють на місці, триває евакуація людей.

Як повідомляє голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. Невеликі загоряння фіксували і в інших частинах Львова. Їх оперативно загасили. В одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети обвалилася стеля. Надійшла також інформація про пошкодження транспортних засобів.

У селі Ставчани Львівського району пошкоджені 10 будинків. Станом на цю годину відомо про людей, які зазнали легких травм. Пошкоджені будинки також у Суховолі. Постраждалих поки  немає.

Також під час повітряної тривоги було чутно серію вибухів на Хмельниччині. Про це повідомив виконувач обов’язків Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. В регіоні працювали сили ППО. Даних про ушкодження об’єктів, падіння уламків та постраждалих наразі немає.

Інформація уточнюється.

Відео Андрія Садового, Львівської ОВА фото Андрія Садового, Максима Козицького, Укрінформ

Вибір читачів за тиждень

Відео