Тамара Коблик

«Звитяга нескорених»: у Тернополі змагалися понад 100 ветеранів війни (фото)

Головним суддею змагань був чемпіон світу зі стронгмену та почесний президент «Федерації стронгмену України» Василь Вірастюк

Цими вихідними у Тернополі відбувся комплексний спортивно-масовий захід для ветеранів війни (учасників бойових дій) «Звитяга нескорених». Участь у заході загалом взяли понад 100 Героїв-захисників, ветеранів російсько-української війни. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Головна мета цього заходу – сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві шляхом залучення ветеранів; військовослужбовців, курсантів, представників силових структур, які отримали видимі та невидимі травми внаслідок участі в бойових діях на території України або при виконанні службових завдань, та членів їх родин до занять спортом.

У рамках проведення заходу відбувалися змагання з пауерліфтингу,  веслування на тренажері, аеробайку та з ривку гирі. Головним суддею змагань був чемпіон світу зі стронгмену та почесний президент «Федерації стронгмену України» Василь Вірастюк.

Спортивний захід провели МХП спільно з Федерацією стронгмену України у межах програми підтримки військових та ветеранів «МХП Поруч».

Читайте також: «Ніколи не потрібно здаватися»: ветеран з Тернопільщини – про участь у Нацвідборі “Ігри нескорених”, важке поранення та реалії війни (відео)

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео