Віра Олександрович

Тернопільський депутат запідозрив фальшування документів (відео)

Фальшування документів і протизаконні дії із землею, що є власністю громади, помітив у деяких рішеннях міської ради представник «Громадянської позиції» Андрій Газилишин.

На минулій сесії він озвучив факт і представив слайди, що доводять: у кількох справах, із якими до нього звернулися виборці, фігурує одна місцина, але чомусь – із різними адресами. У залі знайшовся 26 голос «за», щоб розібратися у ситуації і з’ясувати, хто винен. Про те, що відбувалося на сесії 21 жовтня, читайте також ТУТ, ТУТ і ТУТ.

[embed]https://youtu.be/0X3RMpFZXR8[/embed]

За словами депутата, старе занедбане приміщення і три приватних металевих гаражі – до речі, зведені незаконно – на тій же площі із 2013 р. фігурують у документах за двома адресами: бульвар Просвіти і вулиця Стуса, 4. Причому одним із рішень виконавчого комітету міської ради те старе приміщення разом із навколишньою ділянкою у січні віддали в оренду Тернопільфській обласній громадській організації, що об’єднує інвалідів. Відтоді вони щомісяця платять у казну за оренду близько 559 грн.

- Хлопці планували створити там Центр із реабілітації вояків АТО, - каже депутат. – На ділянці поряд хотіли встановити тренажери. Але заважає, по-перше, невизначеність із гаражами – один із власників відмовляється його забирати, по-друге, розбіжність в адресах. Причому за другою адресою уже дозволили забудову.

Тепер у мерії мають знайти винних у плутанині, що виникла, або навіть у злочині – фальшуванні документів. До цього зобов’язує підтримка запиту депутата його колегами.

Фото із відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео