Ростислав Фук

«Це пекло»: українка розповіла про цькування на конкурсі «Міс Європа», де корону віддали росії

Дизайнер, за словами українки, спеціально одягнув її з росіянкою в однакові сукні, щоби зробити з них «подруг»

Днями у Лівані відбувся конкурс краси Miss Europe 2024 («Міс Європа»), Україну на якому представляла Мілена Мельничук із Житомира. Участь у заході для українки обернулася погрозами і приниженнями з боку росіян та команди шоу, пише Апостроф.

У своєму інстаграмі житомирянка розповіла, що ненависть розпочалася ще до її поїздки на конкурс. росіяни видаляли сторінку українки в соцмережі, дзвонили їй на особистий номер та погрожували вбити її й сім'ю дівчини.

Говорили, що я нацистка, фашистка. Що 8 років ми [Україна] бомбили Донбас, що ми розпочали цю війну, що ми взагалі ніхто. Що країни України не існує, і ми взагалі частина росії і скоро нас звільнять, - емоційно сказала вона.

Також, за словами Мілени, росіяни казали їй, що її обличчя прифотошопили у порновідео та виставили у всі соціальні мережі.

Представниця України на конкурсі "Міс Європа-2024"

Попри пережитий стрес, Мельничук поїхала на «Міс Європу-2024», де, як вона стверджує, на неї чекало «справжнє пекло». Організатори постійно намагалися «подружити» її з учасницею з росії, якій у підсумку віддали корону і головний титул конкурсу.

Коли я туди приїхала, організатори постійно намагалися мене сфотографувати з росіянкою і поставити поруч. Мене змушували це робити, і коли я агресивно відмовляла, погрожували мені і казали, що я тупа і нічого не розумію. росіянка самостійно намагалася завжди сісти поряд і сфоткатись, хоча я постійно від неї намагалася втекти. Не маю до неї претензій, як людина вона здавалася нормальною, – розповіла Мілена.

Дизайнер, за словами українки, спеціально одягнув її з росіянкою в однакові сукні, щоби зробити з них «подруг». А хореограф конкурсу поставив її на сцені поруч із представницею рф, а після обурень Мілени сказав: «Мені байдуже на війну в Україні».

Під час самого фіналу цей хореограф кричав мені на сцені «хохлушка». Коли я виставила сторіз, що хочу дискваліфікуватися з конкурсу, організатори почали мені погрожувати, і навіть вривалися в номер із погрозами, - додала вона.

Мельничук також розповіла, що після фіналу почала отримувати погрози й від представниці Білорусі. Вона показала відео з автобуса, де білоруска, яка, ймовірно, у нетверезому стані, накинулася на українку з образами.

Читайте також: Уродженка Тернополя відмовилася від титулу «Міс Японія-2024»

Фото: instagram.com/milena.melnichuk

Вибір читачів за тиждень

Відео