Ростислав Фук

Ще два поліцейські відділення Тернопільщини отримали нових керівників

Обидвоє керівників мають понад 20 років досвіду роботи в правоохоронних органах

Кадрові зміни відбулися у поліцейських відділеннях Збаража та Ланівців, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Нових керівників підрозділів представив особовому складу заступник начальника ГУНП в області Ігор Сидорук.

Так, а посаду начальника відділення поліції №4 міста Збараж призначений підполковник Віталій Присяжнюк. За фахом юрист, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. В органах внутрішніх справ поліцейський з 2000 року. Пройшов шлях від дільничного до заступника начальника відділення.

Відділення поліції №1 міста Ланівці очолив підполковник Володимир Гарасимів. За освітою юрист, у 2002 році закінчив Національний університет внутрішніх справ. Розпочав службу з посади оперуповноваженого. Новопризначений керівник має досвід роботи у слідстві, оперативних службах, підрозділах превентивної діяльності. Був на посаді начальника Тернопільського районного відділення поліції та відділення поліції №4 міста Збараж. Брав участь в антитерористичній операції.

Нагадаємо, на посаду начальника районного відділу поліції призначений підполковник Олександр Процак.

Також 30 серпня Сергій Зюбаненко представив особовому складу Кременецького районного відділу поліції нового керівника – полковника Андрія Купчака. 

Читайте також: Кадрові зміни тривають: ще чотири підрозділи поліції Тернопільщини отримали нових керівників

Ще три відділення поліції Тернопільщини отримали нових керівників

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео