Сільські голови Чортківщини висловили жаль з приводу смерті відомої телеведучої

Три роки тому Тамара Щербатюк відвідала район.

Сільські голови з сіл Коцюбинці, Кривеньке, Малі Чорнокінці, Колиндяни, Угринь, Нагірянка, Швайківці, Джурин та екс–сільський голова с.Улашківці глибоко сумують з приводу передчасної смерті Тамари Щербатюк – незмінної ведучої “Надвечір’я”. Понад чверть століття її програма збирала біля телеекранів глядачів з усієї України. 15 травня Тамари Щербатюк не стало…

Була людина – і її немає.

Вона раділа сонцю, як і ми.

Тужила, наче цвіт весняний в гаю,

Як сірий морок падав з висоти.

Тамара Володимирівна запрошувала до студії гостей з усієї України, які збиралися у дружньому, майже родинному колі. Сільські голови з Чортківщини мали також унікальну можливість побувати на телепередачі з Тамарою Щербатюку м. Києві. 

А 4 травня 2012 року на Чортківщину завітала особисто  пані Тамара, щоб показати з телеекранів мальовничий подільський край і його талановитих людей. Ця передача стала посвятою для усіх матерів, які з любов`ю привели у цей світ нове життя, адже знімалася напередодні шанованого в українців свята – Дня матері і була адресована саме матерям, берегиням сімейного вогнища, люблячим, ніжним, чуйним. Саме їм дарували учасники програми свої вірші, пісні, слова подяки, любові і пошани.

«У наших серцях назавжди залишиться світла пам’ять про Тамару Володимирівну. Царство Їй небесне!», – з сумом мовить від імені сільських голів Ольга Кирилівна Яніцька, сільський голова с. Малі Чорнокінці.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео