«Кольорові надії» для дітей і воїнів

Тернопільські активісти «Смаколиків для бійців АТО» шукають господинь, які вміють пекти з любов’ю і теплом. Просять приносити й готову випічку.

«28 червня о 12:00 біля пам’ятника Франка проводитиметься благодійний ярмарок «Кольорові надії», на якому збиратимуть кошти для придбання електроенцефалографа для поліклінічного відділення обласної дитячої лікарні, - розповідає волонтерка «Смаколиків» Вікторія Лень. – Інший ярмарок пройде о 15:00 біля «Кози». Там збиратимуть гроші на потреби бійців АТО. У обох благодійних дійствах ми беремо участь. Тому нам не обійтися без допомоги та смачненьких рецептів наших господинь. Щиро просимо вас долучитись, потрібно багато домашньої випічки, зробленої з любов'ю та теплом»

Для тих, хто хоче допомогти «Смаколикам», але не має можливості придбати продукти, волонтери готові поділитись молоком, сметаною, маслом, яйцями, цукром, какао, желе.

Випічку можна приносити о 12 годині на вул. Гетьмана Сагайдачного (біля пам’ятника І.Франка) або приблизно о 15-00 на центральну площу ( біля бару «Коза»).

Наталя ЛУКІВ.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео