На Бережанщині молодь гартуватиметься у польових умовах

Молодіжний Націоналістичний Конгрес запрошує активну молодь віком 15-24 роки на літній вишкільний табір «Лисоня» імені Івана Гавдиди.

Табір діятиме з 6 по 12 липня у «Долині змій» на Бережанщині. Захід носить ім’я відомого та шанованого земляка Івана Гавдиди, який загинув при трагічних обставинах. Символічним є те, що табір проводиться неподалік села Саранчуки на Бережанщині, де похований Іван Гавдида.

Іван був одним із ініціаторів створення Молодіжного Конгресу Українських Націоналістів. Фактично не було жодного молодіжного таборування біля гори Лисоня, де б він не побував.

«Лисоня» - це не просто літній відпочинковий табір. Це своєрідний вишкіл, загартовування молодого покоління. У програмі табору - активний відпочинок на свіжому повітрі, інтелектуальний розвиток, фізичні і туристичні змагання, загалом - вісім днів таборового способу життя.

Учасники матимуть змогу пограти у командні ігри, провести вечори біля багаття з гітарою та українськими піснями, зустрінуться з цікавими, успішними людьми.

«Табір «Лисоня» - це перш за все можливість для тих, хто хоче вчитися, змінюватися, творити. Понад двадцять років тут збирається молодь, готова змінювати себе та свою державу.

Нагадаємо, торік на Лисоні зібралося майже 100 юнаків і дівчат з різних областей України.

Всі охочі ще можуть зареєструватися для участі в таборі. Детальніше можна дізнатися на mnk.org.ua/lysonia та зателефонувавши +38 (068) 699 60 32.

Соломія БОЙКО.

Вибір читачів за тиждень

Відео