На честь уродженця Тернопілля відбувся турнір з міні-футболу

У зоні проведення АТО, під час несення служби, загинув справжній Патріот, Герой України Роман Мусій із села Великі Загайці Шумського району. Односельці відгукуються про загиблого бійця як про талановиту та добру людину.

Віддаючи шану загиблому односельчанину, у його рідному селі за ініціативи футбольної команди цієї неділі започатковано турнір з міні-футболу «Кубок пам’яті воїна-героя Шумщини Романа Мусія». Роман був прихильником команди футболістів односельчан, їздив на усі турніри та матчі своєї команди.

«Сьогодні у Великих Загайцях сталася непересічна подія. Завдяки громадській ініціативі відбувся перший, і, сподіваюсь, не останній турнір, приурочений нашому герою, загайчанину Роману Мусію. Цей турнір довів одне – переміг Роман своїм патріотизмом, своєю духовністю, захищаючи нашу державу на східних кордонах в зоні проведення АТО. Він оберігав рідне село, родину, кожного з нас. Цей турнір сьогодні пройшов під мирним небом в спокої, заради чого він і віддав своє життя. Нехай ніколи не згасає у нашій пам’яті ім’я Героя України Романа Мусія», - сказав у своєму вітальному слові голова РДА Юрій Головатюк.

Джерело: oda.te.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео