Володимир Курило піде у відставку?

Подейкують, що начальник департаменту охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Володимир Курило залишить своє крісло. Вже є і тимчасовий виконувач обов’язків очільника департаменту – Віктор Овчарук, який днями провів звітний брифінг з питань охорони здоров’я в області.

 За неперевіреною інформацією, причиною відставки Володимира Курила може бути випадок з бригадою швидкої допомоги, яка виїжджала на виклик 8 липня ввечері на вулицю Пушкіна, але потерпілий помер через несвоєчасно надану допомогу. За результатами експертизи, в крові фельдшера було виявлено алкоголь.

Як повідомляють у департаменті охорони здоров’я, лікаря і фельдшера звільнили, а всіх інших медиків попередили, аби уникнути повтору інциденту.

Можливу відставку пана Курила в департаменті не беруться коментувати, бо кажуть, що цією інформацією володіє лише відділ кадрів. «Я лише тимчасово виконую обов’язки начальника департаменту, тому не володію інформацією стосовно його звільнення чи не звільнення», - пояснив Віктор Овчарук.

Соломія ШАЛАЙ

Фото - doz.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео