Тернопільські видавництва на Форумі видавців у Львові

Численні новинки представили видавництва із Тернополя на цьогорічному, вже ХХІІ-му Форумі видавців у Львові.

Серед новинок 2015-го – як художня та довідкова, література, так і публіцистика, наукові і науково-популярні праці, мистецькі видання.

Приміром, видавництво «Діана плюс» пропонує оригінальні схеми для вишивки і навіть цілі книги про вишивання.

– Як для себе, так і в подарунок у нас беруть багато ілюстровані книги, присвячені різним кольорам у вишивці, – розповідає менеджер видавництва Марія Янішевська. – Цьогоріч вийшли книги, присвячені червоному, білому, зеленому і чорному кольорам. Загалом має вийти 10 таких книг про різні кольори.

Ще серед новинок від «Діани плюс» – фотоальбом «Київ».

Тернопільське видавництво «Крок» також приготувало до Форуму чимало нових видань.

– Серед них – «Ровер» Василя Махна, «Провінційний роман»  Корнеля Філіповича, «Білоруський мужчина» Андрея Хадановіча, «Fulls package: Особисто Я особисто Тобі. Рольові ігри, – каже головний редактор видавництва Юрій Матевощук.

Тут же – нові оповідання» Івана Байдака. Численні поповнення є і в серії перекладної літератури від «Кроку».

Видавництво «Підручники & Посібники» привезло на Форум багато навчальної літератури, адже це – його профільний напрямок роботи, наголошує маркетолог Марія Гап’юк. Особливо багато новинок створили для 4 і 7 класів, які цьогоріч почали навчатися за новими програмами.

– Окрім того, дуже цікавою і корисною для дітей буде наша яскрава «Дивовижна абетка», – продовжує пані Гап’юк.                                                                                                                                                

Для любителів помандрувати «Підручники & Посібники» пропонують нові фотоальбоми «Дністровський каньйон очима допитливих» та «Геологія Тернопілля у світлинах» тернопільського геолога Йосипа Свинка, а також ілюстровану новими і старими світлинами науково-популярну книгу Володимира Мороза, Ігоря Скленара та Віктора Заславського «Василіянські монастирі України. Книга 1: Галичина і Закарпаття».

Серед новинок тернопільського видавництва «Навчальна книга Богдан», зокрема, – три томи «Країни Моксель» Володимира Білінського, перший том «10 оповідань» Рея Бредбері, «Порослий кульбабами дворик» Валерія Шевчука у двох книгах тощо, розповідає менеджер цього видавництва Олег Домарецький.

Медичні праці на Форумі традиційно представило тернопільське видавництво «Укрмедкнига» з медуніверситету, а економічні – «Економічна думка ТНЕУ».

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео