В Тернополі відкрили квест–кімнати

Захоплюючі ігрові кімнати «Катакомби» відкрили в центрі Тернополя 16 вересня. Якщо у повсякденному житті вам не вистачає адреналіну та емоцій – то вам сюди.

«Катакомби» — це квест в реальному часі. Суть гри полягає у тому, що вас із друзями замикають в кімнаті, повній загадок і головоломок. Ваша мета — за одну годину знайти спосіб вибратися із приміщення. Для цього вам потрібно вирішити різноманітні логічні завдання: відкрити тайники, розшукати підказки, застосувати знайдені речі, вирахувати коди і добувати ключі.

За правилами гри у одному реаліті-квесті можуть брати участь від 2 до 4 осіб. На проходження завдань дається рівно 1 година. Якщо за цей час ви не встигнете вирішити загадки квесту і вибратися з локації, двері кімнат автоматично відкриються і гра буде вважатися не пройденою.

«Наші квести дуже схожі на комп’ютерну гру, але в реальній кімнаті і з реальними предметами. Кожну кімнату можна попередньо забронювати. Також ми плануємо запровадити подарункові сертифікати, тож гру можна буде подарувати друзям на День народження чи з іншого приводу. Думаємо, це буде чудовий сюрприз для ваших близьких. Море емоцій та чудовий настрій ми гарантуємо», — кажуть організатори.

Загалом у «Катакомбах» діятимуть шість тематичних квестів: «Бункер», «Чорна перлина», «Дім шпигуна», «Декстер», «Пограбування банку» і «В’язниця». Наразі запрацювали дві останні, які вже випробували перші тернополяни.

Щодо ціни, то одна квест-кімната вартує 250 гривень (сума не для одного учасника, а для всієї групи). Працюють кімнати з 11.00 до 23.00. Проте останніх учасників закривають у локації не пізніше 22.05.

Як забронювати гру, а також із детальнішими правилами можна ознайомитись на офіційному сайті «Катакомб» — katakombu.com

Довідка: Квест-кімнати «Катакомби» знаходяться у приміщенні «Клубу Файного міста Тернополя» (бульв. Т. Шевченка, 23, колишній магазин «Світоч»).

Телефон: 0952114241
Vk: vk.com/katakombu

Джерело: infoprostir.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео