На Тернопільщині стартував літературний конкурс "Кременець 2115"

Щоб прийняти участь у ньому потрібно написати коротке оповідання у жанрі «Фантастика» на тему: яким ти бачиш одне з найцікавіших міст нашого краю – Кременець через 100 років.

Конкурс оголосила студія «Леосфера» і триватиме він до 15 жовтня.

- Переможець, окрім тисячі гривень символічної винагороди, разом з авторами кращих оповідань отримає можливість публікації своїх оповідань на сайті "Кременець 2115" та в електронній книзі «Кременець майбутнього». Автори 10-ти найкращих робіт будуть нагороджені подарунками від гуртово-роздрібної бази "Щедра комора", - повідомляють організатори.

Свої короткі фантастичні оповідання (до 3000 знаків із пробілами) у кількості до 5 робіт потрібно надіслати на електронну адресу: webskarb@gmail.com у форматі .doc чи .docx. У листі обов’язково варто зазначити тему: «Конкурс "Кременець 2115"». Крім того, треба вказати у листі (не в самому тексті документа) ПІБ чи свій псевдонім.

Роботи оцінюватимуться в два етапи: анонімно та за допомогою інтернет-спільноти, після чого буде визначено авторів кращих оповідань, які будуть нагороджені подарунками.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео