Зустріч ціною в життя

У Тернополі знову проводять благодійний аукціон для врятування ще одного життя. Студентська рада ТНПУ імені В. Гнатюка організовує аукціон зустрічей, аби зібрати кошти на лікування та підтримку життєдіяльності студента Максима Петручока, з яким трапилося лихо.

Максим – студент четвертого курсу інженерно-педагогічного факультету ТНПУ. Вночі 7 листопада в одному з нічних клубів міста Броди, звідки хлопець родом, на нього напали і нанесли ножем поранення, внаслідок чого були пошкодженні легені. Донедавна хлопець перебував в комі, зараз вийшов з неї, проте стан його досі важкий. Щоденно на підтримку Максимової життєдіяльності потрібні немалі кошти.

Один з організаторів благодійного аукціону побачень Роман Пирожишин каже, що молодь активно долучається до акції. «За перші 4 години від старту аукціону у групі було 3500 відвідувачів, що може говорити про небайдужість студентів до долі інколи невідомих їм людей, – розповідає Роман. – Станом на сьогодні у нас можна купити побачення із 50 дівчатами та 38 хлопцями, і це лише п'ятий день аукціону. Багато є людей, що уже закінчили наш університет, але пропонують себе як лот. Таке приємно бачити, бо це ще раз доводить, що наш університет – велика і дружна сім'я».

Аукціон триватиме до 25 листопада, а 26-27 листопада відбуватимуться «куплені» зустрічі та збір коштів. Прочитати про умови аукціону та долучитися до доброї справи можна тут - https://vk.com/event106674948.

Соломія ШАЛАЙ

Фото з соціальних мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео