Парасюк «зарядив» екс-начальнику міліції Тернопільщини з ноги (відео)

Сьогодні народний депутат Володимир Парасюк ударив ногою в спину заступника керівника управління “К” Служби безпеки України Василя Пісного.

Про це повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на Еспресо.TV.

Інцидент стався під час засідання Комітету з питань запобігання і протидії корупції.

Після того, як Парасюка відтягнули у коридор, він пояснив, що вдарив Пісного через те, що останній принизив його участь в Євромайдані.

- Я складу повноваження. Але я тебе, гнида, знайду, - прокричав Парасюк СБУшнику після сутички.

За словами нардепа, Пісний, перебуваючи на посаді в МВС, "кришував" контрабанду на Львівщині.

"Він відсидів у СІЗО за кришування спиртових заводів. Кожен львів’янин прекрасно знає, хто такий Василь Пісний. І він зараз буде казати, що він для Майдану більше зробив? Він навіть там не був. Він приїхав, коли ми ховали Небесну сотню", — заявив Парасюк.

Нагадаємо, у 2005 році Пісний очолював обласне управління внутрішніх справ Тернопільської області.

Довідка з Вікіпедії.

Пісний Василь Михайлович (нар. 2 січня 1963 року в селі Лопушанах Зборівського району Тернопільської області) — генерал-лейтенант міліції, екс начальник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, працівник Служби безпеки України. У певних колах відомий як «Антибіотик».

в 1989 році отримав диплом Львівського сільськогосподарського інституту (спеціальність: «Інженер-механік»)

з 1990 по 1995 рік навчався в Львівському державному університеті імені Івана Франка (спеціальність: «Правознавство», кваліфікація: «Юрист»).

з листопада 2004 року — начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) УМВСУ у Тернопільській області.

у березні 2005-го обійняв посаду начальника УМВС в Тернопільській області.

з 2007 року очолив Управління з розслідування особливо важливих справ Державної податкової адміністрації західного регіону.

в 2010 році був обраний депутатом Львівської обласної ради VI скликання (від «Фронту змін»). Керував комісією з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем.

у квітні 2013 року — березні 2014-го обіймав посаду першого заступника голови Львівської обласної ради.

з 4 березня 2014 по 4 січня 2015 року очолював Департамент по боротьбі з економічною злочинністю МВС України.

з 2015 року — працівник Служби безпеки України.

Цікаві факти. 10 липня 1995 року Василя Пісного затримали за підозрою у злочині передбаченому ст.144 ч.3 КК України (рекет). За версією слідства, він вимагав спочатку $5 тис., потім $6 тис., а далі $7 тис. у такої собі Марини Берези. З її чоловіком, громадянином Польщі, Пісний у 1992–1994 рр. провадив спільний «бізнес» — займався контрабандою спирту. Провів п'ять місяців у СІЗО.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео