В Тернополі продовжують змагатися спортивні сім’ї

Спортивний фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я» продовжує відбуватися в школах Тернополя. 21 грудня фестиваль завітав до учнів Тернопільської загальноосвітньої школи з поглибленим вивченням основ економіки.

Взяли участь в спортивній боротьбі 3 сім’ї. Вони змагалися за звання найспортивнішої, проявивши свою згуртованість, спритність та дружбу.   Вболівальники підтримували своїх однокласників та їх рідних.

Перше місце виборола сім’я Лапчак: Іван, Оксана та їх син Ігор, учень 4-А класу. Переможці отримали грамоти та подарунки від партнерів заходу.

Сім’я-переможець представлятиме свою школу  на міських змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я», які проведуть в березні  наступного року.

Такі спортивні змагання допомагають зміцнювати здоров’я дітей, сприяють покращенню стосунків  між батьками та дітьми, розвивають силу, швидкість, спритність та  зацікавленість до спортивних вправ, а також виховувати любов до фізкультури та спорту, що сприяє фізичному та психологічному здоров’ю сімей, про це кажуть в міському центрі фізичного здоров’я населення.

Наступне свято спорту відбудеться 20 січня  у спортивній залі школи № 24 Тернополя.

Соломія ШАЛАЙ

Фото – ТМЦФЗН

 

Вибір читачів за тиждень

Відео