Пісню “Знаєш” презентував у Тернополі Андрій Підлужний

Музичний твір, написаний 16 років тому, лише зараз презентував тернопільський співак та композитор Андрій Підлужний. Виконав пісню «Знаєш» також наш земляк учасник “Голосу Країни” Володимир Трач.

Андрій Підлужний – тернополянин, співак, композитор та автор відомих пісень гуртів Нічлава «Вставай Сонце», «Зоряний Ангел» та Скрябін «Спи собі сама», «Мовчати». А також він композитор та автор пісень Тоні Матвієнко «Я мавкою була», « А може ти» та Тіни Кароль « Не дощ», «Шукай мене», «Закрили твої очі», «Ніжно». Андрій стверджує, що виконавців своїх творів вибирає по духу, тому між ними не просто робочі, а й дружні стосунки.

– З Тонею Матвієнко дуже смішно, вона мені написала у Фейсбук: “Привіт, напиши мені пісню”. Ну і потім ми познайомилися, почали товаришувати. Вона дуже щира, дуже відкрита така дівчинка, дуже приємно з нею працювати. Вона так само попала під мій прес, тому що я, фактично, не відпускаю з своїх кігтів співака, поки я не отримаю той потрібний результат, щоби так було як я, – розповідає український співак , композитор та автор пісень Андрій  Підлужний.

Пісня “Знаєш” написана ще у 2000 році та презентували її тільки зараз. Автор стверджує, що як і більшість композицій створив її для жінки, яку хотів би зустріти у своєму житті. Правда, виконував її не сам Підлужний, а учасник ”Голосу Країни” Володимир Трач, який теж родом із Тернополя. Андрій вважає, що йому потрібно будувати кар’єру у рідному місті а тернополянам – навчитися визнавати своїх творців.

– От в Володі я відчуваю страшенний потенціал, хоча він так само не є якийсь магнат, чи людина, яка має страшні статки. Але я щиро сподіваюся, що підключиться дуже багато моїх друзів, моїх знайомих, і вони максимально допоможуть, можливо місто. Тут від них нічого не вимагається, елементарне, хоча б мінімум якоїсь сатисфакції, – говорить український співак , композитор та автор пісень Андрій Підлужний.

– Насправді це моя давня мрія заспівати пісню Андрія Підлужного. Ми його ці пісні давно співали сидячи на кухні під гітару – і “Ніжно”, і всі-всі його шлягери, поки не заспівала Тіна Кароль. Але я мріяв заспівати пісню яка буде написана саме для мене. Це космос, це для мене такий подарок в житті, – додає учасник телевізійного шоу ” Голос країни” Володимир Трач.

Андрій співпрацює і дружить з багатьма українськими артистами шоу-бізнесу. На цей рік планує розвивати нові проекти, уже скори ми зможемо почути його пісні у виконанні екс-учасниці гурту ” ВІА ГРА” Надії Грановської.

Джерело: tv4.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео