Цілий комплект медалей привезли з Буковелю лижники «Екстріму»

Цілий комплект медалей у різних категоріях привезли зі змагань на Буковелі юні спортсмени тернопільської гірськолижної школи «Екстрім». На Чемпіонаті України з фрістайлу у дисципліні могул вони вибороли 3 перших, 4 других і 2 третіх місця. В аналогічних змаганнях на Кубок України завоювали 1 перше, 2 других і 3 третіх місця.

У загальнокомандному заліку тернопільський «Екстрім» – лідер. Конкуренцію нашим лижникам складали спортсмени з Івано-Франківської, Закарпатської областей, а також із міста Києва. Всього – понад півсотні учасників, повідомляє tmcinfo.   

Найбільше нагород зібрав тернопільський екстремал Олег Масира – три «золота» і одне «срібло».

Олег Масира, учень Тернопільської гірськолижної школи «Екстрім»: «Були сильні суперники. Але ми багато працювали, наша команда багато тренувалась. У нас – всі хороші результати. Я також багато тренувався – і отримав такий результат. Звісно, я задоволений результатом, але я буду працювати, і наступного року покажу набагато кращий результат».

Порадували призовими місцями і дівчата. У Катерини Дерлиці – по одному «сріблу» і «бронзі».

Катерина Дерлиця, учениця Тернопільської гірськолижної школи «Екстрім»: «Звичайно, результатом своїм я задоволена, оскільки призові місця – це вже щось. Можна було краще. І буде краще. Ми будемо тренуватись, підтримувати командою один одного, працювати разом – і наступного разу покажемо кращі результати. Але в нас – перше командне місце і в Кубку України, і в Чемпіонаті України. Тому, я вважаю, що це прекрасний для нас результат».

Тренери-викладачі тернополян результатами команди задоволені. Але працювати нашим спортсменам ще є над чим.

Оксана Щербанюк, тренер-викладач Тернопільської гірськолижної школи «Екстрім»: «Серед юнаків можна краще було. І, звичайно, серед дітей – дехто міг ще краще виступити. Я задоволена результатами, особливо командними».

Репортер, камера, відеомонтаж – Антон Марчевський.

Вибір читачів за тиждень

Відео