Катання на конях та розваги в аквапарку подарували дітям пільгових категорій

Подарункові сертифікати на заняття у клубі верхової їзди та відпочинок в аквапарку отримали діти пільгових категорій у рамках проекту «Долонька Щастя». Організували соціальний проект Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія за підтримки відділу сім’ї та молоді ОДА.

- Ми вперше проводимо такий захід, - розповідає начальник відділу сімї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний. Плануємо до Дня захисту прав дітей охопити подібними акціями до тисячі осіб. Загалом, в області є близько 69 тисяч дітей пільгових категорій.

В рамках акції «Долонька щастя» запросили семеро дітей з центру соціально-психологічної реабілітації для дітей служби у справах дітей облдержадміністрації та троє дітей з прийомної сім’ї з Підволочиського району. 

- Будемо їздити верхи на конях і купатись. Я не дуже це вмію, але хочу навчитись , - каже одна з учасниць Алла Кліцеровська.

Такі заходи підбадьорюють дітей і тих, хто з ними перебуває поруч постійно, додає мама Ганна Шинкарик.

- Дуже приємно, що можемо провести з дітьми час в активному відпочинку, - говорить вона. – Усі хороші вчинки – нелегкі. Але милосердя, любов та допомога ближньому – ці речі роблять нас щасливими.

Оксана БУЧКО

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео