Справою про вбивство Віталія Ващенка займуться тернопільські правоохоронці? (оновлено)

26 травня близько 23 години двоє невідомих осіб нанесли тілесні ушкодження Віталію Ващенку, жителю міста Кременець, 1968 року народження. Чоловік за три години помер в реанімаційному відділенні лікарні. Попередній діагноз – «забійні рани голови, гематоми». Тіло направлено на розтин.​

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив очільник Тернопільської ОДА Степан Барна.

Поліцейські просять допомогти розкрити вбивство громадського активіста

Кременецькі поліцейські встановили, що загиблий – Віталій Ващенко, громадський активіст, член ГО «Народна рада». Чоловіка побили на території його нежилого обійстя.

Правоохоронці звертаються до всіх, кому відомі обставини злочину, або хто має інформацію про осіб, причетних до його вчинення, звертатися за телефоном у Кременці (03546) 2-22-45, або 102.

Правоохоронці вживають усі передбачені законодавством заходи для швидкого встановлення осіб, які нанесли громадському активісту не сумісні з життям травми, прозвітували у Прес-службі прокуратури Тернопільської області.

На даний час правоохоронними органами вживаються усі передбачені законодавством заходи для з’ясування обставин та мотивів вчинення кримінального правопорушення та встановленні осіб, які побили активіста.

Окрім того, вирішується питання про передачу кримінального провадження слідчому управлінню ГУНП в Тернопільській області для швидкого розкриття цього злочину. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео