Хоч малий « Теремок» - та під щасливою зіркою (фото) 

Ланівецькі новини 1

Небагато діток дошкільного віку проживає в селі Оришківці, що за три кілометри від  Лановець, бо рідко який сільський населений пункт в українській глибинці може сьогодні похвалитись значною кількістю молодих сімей. Зате увагою місцевий дитячий садок «Теремок» - не обділений.

Вже тривалий час над ним здійснює шефство керівництво ПАП «Агропродсервіс» і, зокрема,  ТОВ «Агро – Ланівці». І продуктами, й іграшками для малечі та потрібним устаткуванням регулярно допомагає, і матеріали для поточних ремонтів постачає.

А цього разу, напередодні свята Трійці, господарство здійснило благоустрій прилеглої до закладу  території. Річ у тім, що від приміщення дитячого садка до центральної «асфальтівки», яка пролягає селом, – понад сто метрів ґрунтової дороги. І в негоду батькам з малюками весь час доводилось ходити грязюкою. Тож ТОВ «Агро – Ланівці» взялось прокласти тротуар від садочка до головної дороги.

  - Дорожні плити метрової величини – укріплені  арматурою, тож будуть служити довго. Перед укладанням пішохідної доріжки встелюємо дорогу  «громушем», кам’яним відсівом, що привезли  зі Збаражчини, - ділиться заступник директора господарства Василь Ребрина.

Ланівецькі новини 2
Ланівецькі новини 2

За слова завідуючої дитячим садком Зоряни Трач, і працівники дитячого садка, і батьки, радіють особливо. Бо розуміють, що при сьогоднішніх скромних місцевих бюджетах – про такі масштабні роботи в селі можна було лише мріяти.

Григорій БАСЮК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео