Оксана Бучко

Комісара Тернопільського облвійськкомісаріату підозрюють у хабарництві на 300 тис. грн

unnamed-10-22

За підозрою в отриманні хабаря затримали військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату Володимира Катинського. Про це повідомляють в Генеральному штабі ЗСУ.

- Правоохоронними органами за підозрою в отриманні хабара затримано військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату. Начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом армії України Віктором Муженком призначене службове розслідування.У разі доведення його вини, військовослужбовця буде позбавлено військового звання та звільнено зі Збройних Сил України, - йдеться на сайті штабу.

За інформацією місцевих видань сума хабаря – 300 тис. грн. Під час обшуку у воєнкома також виявили боєприпаси.

У той же час прес-служба Оперативного командування «Захід» зазначає, що за даним фактом призначене службове розслідування.

- На даний час вина військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату не доведена. Причетність чи непричетність посадовця до даного факту може встановити суд. У разі доведення його вини судом, військовослужбовць понесене найсуровіше покарання відповідно до чиного законодавства, – повідомляють у військовому відомстві.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео