Вимоги до майбутнього працівника

73_big

У Тернопільському кооперативному торговельно-економічному коледжі відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл та їх батьків. Участь у заході взяли фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Відвідувачі ознайомились із спеціальностями та професіями, які можна здобути в навчальному закладі, правилами вступу на 2017-2018 навчальний рік, умовами навчання.

Фахівці з профорієнтації Тернопільського міськрайонного центру зайнятості поспілкувалися з школярами, їх батьками та викладачами, розповіли наскільки важливий свідомий, виважений вибір майбутнього фаху; провели профдіагностичне тестування учнів дев’ятих класів навачльних закладів м. Тернополя та району на визначення професійної спрямованості. Старшокласників зацікавили профінформаційні папки з детальним описом професій, якими можна оволодіти в даному начальному закладі: бухгалтер, дизайнер, агент з організації туризму, кухар, кондитер.

«Кожна професія висуває певні вимоги до майбутнього працівника, і дуже важливо оцінити свої можливості та здібності, щоб згодом не розчаруватися у власному виборі», - зауважив фахівець з профорієнтації МРЦЗ Анатолій Чорній.

Загалом у Дні відкритих дверей навчального закладу взяли участь 126 осіб.

Вибір читачів за тиждень

Відео