Четверо спортсменів з Тернопільщини стали чемпіонами світу з кікбоксингу (фото)

2

Наприкінці жовтня у місті Маріна-ді-Каррара (Італія)  відбувся 12-й чемпіонат світу з кікбоксингу за версією WTKA. У результаті змагань четверо спортсменів з Тернопільщини вибороли золоті медалі.

У складі збірної України, яка зайняла перше місце у командному заліку, чемпіонами світу стали Василь Худзік та Любов Дереш (серед дорослих), Данило Рибченко та Максим Грейцар (серед юніорів). Максим Левицький посів третє місце серед юнаків.

3
3

За словами тренера тернопільських кікбоксерів Олександра Дульнєва, наші спортсмени за рік набралися досвіду на чемпіонатах України, серйозно попрацювали над своїми помилками і в результаті підкорили «золоті» вершини світу. Особливо ефектним став бій Данила Рибченка із Настасова, який переміг суперника з Македонії нокаутом.

Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» та голова обласної федерації кікбоксингу Іван Чайківський пригадує як півтора роки тому тренер Олександр Дульнєв звернувся до нього з проханням взяти його вихованців під свою опіку. «Тоді я повірив завзятості молодих, а сьогодні збираємо прекрасний урожай».

1
1

Після повернення зі змагань борців-чемпіонів Іван Адамович тепло привітав усю команду і вручив грошові винагороди по 10 тисяч гривень кожному переможцю, аби юні спортсмени мали стимул і надалі осягати світові чемпіонські титули.

Прес–служба компанії «Агропродсервіс»

Вибір читачів за тиждень

Відео