Окрім зброї в руках вони несуть прекрасну музику (відео)

vsapmryotldzhlorpavsch

Сьогодні, 7 листопада, в середмісті Франківська військовий оркестр Тернопільської окремої артилерійської бригади вражав містян неймовірним виконанням музичних творів.

На площі перед ратушею зібралися декілька десятків франківців, щоб послухати чудове звучання військового оркестру. За словами начальника військового оркестру, капітана Тараса Когута, вони працюють по всій тернопільській області, а також виїжджають в зону проведення АТО, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"Виступаємо на Донбасі по півтори-два місяці. Ми пропагуємо українську музику і показуємо місцевому населенню, що українські військові це не загарбники, а люди які захищають свою землю. І окрім зброї в руках ми несемо прекрасну музику. Часто працюємо по школах. Дітки дуже гарно нас зустрічають і підспівують", - розповідає диригент.

Як пояснює прес-секретар 44 бригади Юрій Кульпа, такими виступами їхня частина вирішили популяризувати службу в ЗСУ. Загалом в тур увійшли 5 міст: Івано-Франківськ, Львів, Чернівці, Хмельницький та Рівне.

Варто зауважити, що оркестр Тернопільської окремої артилерійської бригади за два роки свого існування вже встиг встановити рекорд України. Музиканти в Соледарі спустилися в шахту на глибину майже 300 метрів і там виконали гімн України.

А от франківців військові тішили чудовим виконанням відомих українських та зарубіжних творів. Зокрема грали «Червону руту», «В гори прийди до мене», саундтрек з фільму «Довга дорога в дюнах», «Кохати час» та ін.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FshDylkVuUc[/embed]  

Вибір читачів за тиждень

Відео