Тернопільські студенти здають сесію без хабарів (фото)

3tlrpl5p8nc

Акцію «Сесія без хабарів» започаткували тернопільські студенти ще минулого току. Цьогоріч вони вирішили її продовжити. Адже один із пунктів, до чого ми прагнемо – це жити без корупції.

Спочатку акція тривала тільки у тернопільських вишах, згодом поширилася на всю Україну.  Підтримали її у Чернівцях, Мелітополі, Житомирі, Одесі, Кривому Розі, Хмельницькому та Харкові. Студенти робили фото із табличкою «Я здаю сесію без хабарів» та з кейсом із грошима з написом «Ці гроші я можу витратити на самоосвіту, а не на сесію». Потім ці фото вони викладали в соціальних мережах із хештегом #сесія без хабарів.

7vtpcffekda
7vtpcffekda

g9hlhuvrq1i
g9hlhuvrq1i

- Цьогоріч плануємо підкріпити акцію тематичними тренінгами, долучити заклади освіти з районних центрів нашої області, а також долучити нові міста України, - каже координатор територіального відділення громадської організації «Студентське антикорупційне агентство» Тетяна Сендецька.

Додамо, цьогоріч акція «Сесія без хабарів»  у тернопільських вишах стартує 21 листопада.

2caqlfpfywm
2caqlfpfywm

Організатори обіцяють цікаві конкурси та призи для найактивніших учасників акції. Інформацію стосовно заходів можна відслідковувати на офіційні сторінці Тернопільського територіального відділення і у соціальній мережі «вКонтакті».

Фото Тетяни Сендецької

Вибір читачів за тиждень

Відео