Цими вихідними на тернополян чекає виступи гуртів «MegamasS» і «Фіолет», а також закриття фестивалю «Кінохвиля»

unnamed

Виставку «Забобони», дискусія «Як історія впливає на вигляд міста?», фестиваль «КіноХвиля» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

12 листопада ви зможете відвідати:

MegamasS вперше у Тернополі з великим сольним концертом. Фанати українського року зможуть відірватись на концерті 12 листопада у арт-барі «Коза». Початок о 21:00. Вартість квитка – 60 грн.

У Тернополі відбудеться відкрита публічна дискусія «Як історія впливає на вигляд міста? Як урбаністи та міські активісти можуть працювати з історією у своїх проектах?». Дійство відбувається під час завершальної події року української програми «Студія живої історії» 12 листопада. Початок - об 11 годині у «Євростудіях», що на бульварі Тараса Шевченка, 10. Вхід вільний.

Тернополян запрошують відвідати виставку українського художника Андрія Хіра “Забобони”. Талановитий художник є уродженцем Ужгороду. Переглянути експозицію можна у галереї «Бункермуз», що на бульварі Тараса Шевченка, 1.

Тернополян запрошують на авторську зустріч та автограф-сесію із фронтменом групи «Фіолет» Сергієм Мартинюком. Захід відбудеться 12 листопада о 17:00 в книгарні «Є». Вхід вільний

У Тернополі презентує новий сольний альбом вокаліст знаменитого львівського гурту «ГИЧ оркестр». Презентація альбому відбудеться у «Бункермузі». За основу поетичної платівки «Поетичної» ,Мар'яна Пирога взято твори громадського діяча Павла Тичини, в основному вірші раннього періоду його творчості. Вечір відбудеться 12 листопада. Початок – о 21 годині. Вартість квитка – 30 грн.

Відкрита дискусія «Нові методи роботи з радянською спадщиною» відбудеться в Тернополі 12 листопада. Дійство відбувається під час завершальної події року української програми "Студія живої історії. Початок о 14:00 у прес-центрі українського дому «Перемога», що на бульварі Тараса Шевченка, 27. Вхід вільний.

Перший форум «Кінохвиля» триває у Тернополі. У рамках дійства окрім перегляду фільмів обіцяють інформаційні панелі, конкурси, премії та інші інтерактивні заходи.  Всі заходи проходять у кінотеатрі «Палац кіно». Програма заходів на 12 листопада на Перший Всеукраїнський кінофорум: 15:00 – Інформаційна панель: «Сучасне жанрове кіно в Україні»; 16:00 – Майстер-клас з акторської гри. Спілкування з тернопільськими акторами, котрі знімались в іноземних фільмах; 18:00 – Кіноперегляд «Багатожанровість українського кіно». Перегляд фільмів: «Ягідка кохання», «Чунгу», «Селфіпаті».

Український гурт Фіолет відвідає Тернопіль у межах всеукраїнського туру на підтримку нового альбому  «Truе Love». Концерт відбудеться 12 листопада у пабі «Хмільне щастя», що на вулиці Текстильна 28Ч. Початок – о 19 годині. Вартість квитка: 80 гривень

13 листопада зможете відвідати:

Тернополян запрошують відвідати виставку українського художника Андрія Хіра “Забобони”. Талановитий художник є уродженцем Ужгороду. Переглянути експозицію можна у галереї «Бункермуз», що на бульварі Тараса Шевченка, 1.

У Тернополі дітлахам покажуть виставу «Вселі ведмежата», автором якої є М. Поліванов. Талановитий драматург вже не перший рік радує дітей своїми казочками. На виставу запрошують глядачів від трьох років.  Початок вистави 13 листопада о 12:00 та 14.30 у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки .Тривалість - 40 хв. Вартість квитка: від 25 гривень.

Вибір читачів за тиждень

Відео