Куди можна піти в Тернополі на вихідні?

jukkakaakakakakakkakakakakakakak

Виставку «Забобони», виставу-комедію «Медовий місяць на всі сто»,  казку для дітей «Чари прадавнього лісу» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

19 листопада ви зможете відвідати:

Тернополян запрошують на Свято талантів. Організатором події є «Асоціації майстрів Тернопілля» за підтримки комунального підприємства «Туристичний-інформаційний центр Тернополя». Відбудеться дійство у наступні вихідні, 19 і 20 листопада, в Українському домі «Перемога». Вхід вільний. Початок – о 10 ранку.

Тернополян запрошують відвідати виставку українського художника Андрія Хіра “Забобони”. Талановитий художник є уродженцем Ужгороду. Переглянути експозицію можна у галереї «Бункермуз», що на бульварі Тараса Шевченка, 1.

У Тернопіль із концертом завітає львівський кавер-гурт «The BeaTleVs». Львів'яни привезли з собою не тільки кавер-версії відомої групи 60-их рр. минулого століття, але й презентацію нової книги. О 20:00 у галереї «Бункермуз», що на бульварі Тараса Шевченка, відбудеться презентація нової книги Сергія Лазо «Ми так любили The Beatles». О 21:00 відбудеться концерт кавер-гурту «The BeaTleVs» з міста Львів. Вхід вільний.

Тернополяни матимуть над чим посміятись на вихідних. У драмтеатрі покажуть п'єсу Рея Куні «Медовий місяць на всі сто» («Нічні дебати, або аут в готелі») – типова і дуже смішна комедія положень. Початок о 19:00. Квитки - у касі драмтеатру. Довідки за телефонами: 52-40-66 та 25-05-04.

20 листопада зможете відвідати:

Тернополян запрошують на Свято талантів. Організатором події є «Асоціації майстрів Тернопілля».

У Тернопільському драматичному театрі імені Тараса Шевченка дітлахам покажуть зимову казку Б. Мельничука «Чари прадавнього лісу», за мотивами казки Б.Лепкого «Дванадцять місяців». Початок о 13:00. Тривалість - 1 год. Квитки - у касі драмтеатру. Довідки за телефонами: 52-40-66 та 25-05-04.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео