Віра Олександрович

На Тернопіллі є хороша робота для 60 молодих юристів (відео)

Кадровий голод нині відчувають і в Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області.

Про це розповів його начальник - Едуард Кольцов. Причому він сподівається як на якісне оновлення кадрового складу, так і на омолодження колективу.

[embed]https://youtu.be/VY7oX--Ws1A[/embed]

- Ми оголосили конкурс на заміщення 61-ї вакантної посади, - уточнює він. – Серед них 9 - в апараті управління, 5 у підрозділах державної реєстрації актів цивільного стану і 47 - у підрозділах державної виконавчої служби. Передбачається, що оклад у них буде достойним. Тому ми запрошуємо кандидатів.

Найцікавіші у фінансовому плані пропозиції – для охочих працювати в оновленій виконавчій службі. Для цих фахівців передбачили преміювання, яке напряму залежатиме від доведених до фіналу справ. Основні вимоги до конкурсантів – наявність вищої юридичної освіти і відсутність судимості, пояснює Едуард Кольцов.

[embed]https://youtu.be/YF0YjdG0mjs[/embed]

Нагадаємо, усім громадським організаціям необхідно внести зміни до статутів. Інакше, із січня 2017-го їм доведеться сплачувати податки, як усім. Стосується це прохання і фактично недіючих осередків, які числяться у «старому» Реєстрі неприбуткових організацій, складеному свого часу у податковій. Про це читайте ТУТ.

Фото і відео автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео