Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed-6

Виставку метеликів, Міжнародний фестиваль JazzBez та ще багато чого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

3 грудня ви зможете відвідати:

ХІ Всеукраїнська танцювальна олімпіада проходитиме у концерт-холі «Подоляни», 2-4 грудня. Початок змагань - о 9.00. Фінали відбуватимуться щодня о 19.00. Конкурсанти змагатимуться у стилях: disco, slow, jazz, modern, show dance, street dance, hip-hop, jazz-fank. Вхід 100 грн.

У Тернопілі триває виставка живих, тропічних метеликів та інших комах. Метеликів та комах можна буде потримати на руках. Співробітники розгорнуто розповідають про кожну тварину, тож виставка обіцяє бути неймовірно цікавою. Діє знижка на групові відвідування.  Переглянути виставку можна в Українському домі «Перемога», що на бульварі Т.Шевченка, 27.  Дорослий квиток: 30грн.,  дитячий квиток - 25грн.

Міжнародний джазовий фестиваль JazzBez уже 11 разів відбувається у Тернополі. На сцені Драматичного театру  радуватимуть своїм виступом польські джазмени. На сцені виступатиме зірка зі світовим ім'ям американець Девід Фрізен.

У Тернополі пройде презентація двох книг Ірини Ігнатенко  під назвами «Жіноче тіло у традиційній культурі українців» та «Чоловіче тіло у традиційній культурі українців». Ці книги є своєрідними путівниками та справжніми культурними знахідками. Відбудеться захід у Книгарні «Є», 3 грудня, о 18:30.

4 грудня ви зможете відвідати:

ХІ Всеукраїнська танцювальна олімпіада проходитиме у концерт-холі «Подоляни», 2-4 грудня. Початок змагань - о 9.00. Фінали відбуватимуться щодня о 19.00. Конкурсанти змагатимуться у стилях: disco, slow, jazz, modern, show dance, street dance, hip-hop, jazz-fank. Вхід 100 грн.

У Тернопілі триває виставка живих, тропічних метеликів та інших комах. Метеликів та комах можна буде потримати на руках. Співробітники розгорнуто розповідають про кожну тварину, тож виставка обіцяє бути неймовірно цікавою. Діє знижка на групові відвідування.  Переглянути виставку можна в Українському домі «Перемога», що на бульварі Т.Шевченка, 27.  Дорослий квиток:30грн., дитячий квиток -25грн.

Міжнародний джазовий фестиваль JazzBez уже 11 разів відбувається у Тернополі. Сьогодні на сцені Драматичного театру  Міжнародний джазовий фестиваль JazzBez уже 11 разів відбувається у Тернополі. 4 грудня - це останній день фестивалю і радувати своїми виступами тернополян будуть польський вокаліст Гжегожа та кураїнький джазовий барабанщик Ігор Гнидина, це буде їх спільний проект. А на завершення будуть виступати п'ятеро джазових виконавець з Норвегії, Польщі , Америки та Японії, вони представлятимуть цікавий джазовий проект «Sisters in Jazz».

4 грудня на Театральному майдані відбудеться благодійна акція «Нагодуй та зігрій». На дворі стало холодно, тому собакам які не мають господарів та дому, потрібна допомога. Допомога потрібна не тільки собакам. Є невелика кількість безпритульних котів.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео