На Тернопільщині тіло зарізаного чоловіка скинули у криницю

unnamed (23)

Про конфлікт між товаришами по чарці повідомили на сайті Національної поліції.

Суперечка і розпивання алкогольних напоїв у селі Соколівка зробила непоправне.

-За словами начальника Лановецького відділення поліції Василя Бурика, до них в чергову частину 28 грудня, близько 18:0,0 подзвонила невідома і повідомила про ймовірне вбивство у селі, - повідомляють правоохоронці. - На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася. За вказаною адресою правоохоронці знайшли ніж та виявили сліди крові.

За словами власника будинку, він і троє його товаришів-односельчан спілкувались за чаркою оковитої, виникла суперечка, яка згодом переросла у криваву сутичку. В наслідок чоловік загинув від ножового поранення.

Про сутичку та вбивство дізналась подруга одного з співучасників злочину. Повідомивши правоохоронцям жінка розповіла де чоловіки позбулись тіла загиблого.

-Вбивцю затримали відповідно статті 208 КПК України. Це - житель Лановецького району, 1995 року народження. Зловмисник притягувався до кримінальної відповідальності раніше. Наразі йому інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ - вбивство. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу, - повідомляють у секторі комунікації НП Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео