Віра Олександрович

«Митниця зміцнює міжнародний авторитет України» - Оксана Антонович (фото)

мит1

Працівників Тернопільської митниці Державної фіскальної служби (ДФС) привітали із професійним святом.

Цим поділилися у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області. До слова, Міжнародний день митника цьогоріч проходить під гаслом «Аналіз даних для ефективного управління кордоном». На Тернопільській митниці ДФС з цієї нагоди привітали працівників і ветеранів митної служби. Із вітальними словами виступили в. о. начальника Тернопільської митниці ДФС Оксана Антонович і заступник начальника відомства Андрій Саварин.

митниця
митниця

- Сьогоднішнє свято - не тільки привід проявити солідарність із митними службами всього світу. Це своєрідне підбиття підсумків роботи нашої митниці за рік, складання планів, а також привернення уваги до важливої ролі митниці у соціальному та економічному розвитку не тільки Тернопільщини, а й держави загалом, - каже Оксана Антонович. - Ваша бездоганна служба є запорукою зміцнення міжнародного авторитету України, зростання економічного добробуту її громадян.

мит3
мит3

У свою чергу, Андрій Саварин відзначив важливе значення професії митника, оскільки, за його словами, працівники митниці стоять на сторожі економічних інтересів нашої країни, пильнують за збереженням державного бюджету та його наповненням.

Відтак керівництво митниці подякувало фахівцям за сумлінну працю, чесність і принциповість, професіоналізм і відповідальність, високу результативність співпраці Тернопільської митниці ДФС і контролюючих державних служб. На завершення в. о. начальника Тернопільської митниці ДФС вручила кращим працівникам почесні відзнаки і грамоти.

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Довідка. Міжнародний день митника — свято, яке відзначають щороку 26 січня. Адже цього дня 1953 року в Брюсселі відбулася перша сесія Ради митного співробітництва. На сесії керівники митних служб представляли 17 країн Європи. У 1992 р. Україна набула членства в Раді митного співробітництва. Через 30 років, 1983 року, саме цей день — 26 січня — вибрали як щорічне свято — Міжнародний день митника.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео