Оксана Бучко

У Тернополі молились за Україну піснями (фото, відео)

IMG_9276 (Copy)

Пісні-молитви за Україну заспівали тернополяни у другому етапі конкурсу «Файна пісня для Ісуса» 11 березня. Кращі вокалісти та гурти готуються до виконання пісень Пасхальної тематики у наступному турі.

- Усього було 35 учасників, ми відібрали 22,  -розповідає організатор конкурсу керівник творчого відділу проекту R500 Лідія Волощук. – А у наступному етапі вибиратимемо 10 ,які представлять Тернопільщину на всеукраїнському конкурсі християнської пісні. Учасники, яких відібрали сьогодні, готують для продовження конкурсу в Тернополі пісні про страждання та воскресіння Христа.

IMG_9169 (Copy)
IMG_9169 (Copy)

IMG_9202 (Copy)
IMG_9202 (Copy)

Представники журі визначають певну перспективу для розвитку музичних здібностей та намагаються дати можливість проявити себе не лише переможцям, а усім виконавцям. Пісні переможців будуть записувати для трансляції на різних музичних ресурсах. Авторів музики пісень запрошуватимуть на конкурси композиторів.

- Пісня – це поле бою для душі, - говорить представник журі начальник управління культури міськради Олександр Смик. – За допомогою пісні сьогодні ми відчули Україну. І саме за ці відчуття змагався кожен учасник. Переможці матимуть честь нести такі емоції перед тисячними залами.

IMG_9270 (Copy)
IMG_9270 (Copy)

Конкурс християнської пісні планують проводити у Тернополі щорічно. Про перший етап Терен писав ТУТ.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=4C_FUlTamlQ&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео