Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (8)

Перший Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення, Виставка-ярмарок hand made виробів «Ярмарок Великодніх подарунків»та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

8 квітня на вас чекає:

«Тиша розуму». Що це нам дає? Наш мозок працює без відпочинку. Ми постійно щось думаємо, отримуємо інформацію (приємну і не дуже). Кудись поспішаємо та вирішуємо багато поточних питань. А як часто ми якісно відпочиваємо? Навіть техніка потребує перезавантаження, щоб краще працювати. Так і наш мозок, тіло, свідомість прагнуть розслабитись та отримати задоволення від релаксу. Приходьте 8-9 квітня о 15.00 до нас на зустріч і ми покажемо, як можна якісно розслабитись та відчути внутрішню гармонію. м. Тернопіль, вул. Привокзальна,1, Готель Вокзальний (за баром «Тропік»), актова зала (1 поверх) тел. для довідок (068) 657-95-43

Найгарячіша подія квітня - спільний концерт двох потужних метал-банд 8-го квітня, в арт-барі «Коза». Початок о 21:00.

Добре знані тернопільській публіці по фестивалю Jazz Bezza та концертах у Козі Atomic Simao - київські музичні чарівники, що описують свою музику як і psychedelic space rock. Вони - є діти великої хвилі 60-х років, котрі отримали величезну дозу натхнення від електроніки 90-х з присмаком acid jazz. Концерт відбудеться 8 квітня у Бункермузі. Початок о 19:00.

У «Палаці кіно» з 7 по 9 квітня пройде Перший Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення. Початок о 11:00

Виставка-ярмарок hand made виробів «Ярмарок Великодніх подарунків». Виставка-ярмарок пройде 8 - 9 квітня 2017 року в ТЦ ОРНАВА, 2-й поверх. Час роботи з 10 до 19 години.

З 7 по 9 квітня у Тернополі пройде Перший Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення «КіноХвилька». До обласного центру з'їдуться творці дитячого кіно з різних регіонів України. У «Палаці кіно» об 11.00.

9 квітня на вас чекає:

9 квітня у холі ТРЦ «Подоляни» відбудеться вже четвертий благодійний гаражний розпродаж. Організатором є центр допомоги безпритульним тваринам »Вірні друзі".

З 7 по 9 квітня у Тернополі пройде Перший Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення «КіноХвилька». До обласного центру з'їдуться творці дитячого кіно з різних регіонів України. У «Палаці кіно» об 11.00

У Тернополі продемонструють виставу для дітей під назвою «Каченя Пушок та задерикуватий Півень», автором якої є Б. Мельничук. Що ж розповідає дітлахам казка можна дізнатись вже 9 квітня. Довідки за телефонами: 52-40-66, 25-05-04.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео