Віра Олександрович

Новини для водіїв: патрульні вийдуть на дороги Тернопілля (відео)

unnamed (15)

Екіпажі патрульної поліції незабаром чергуватимуть не лише у Тернополі, а й на двох важливих дорогах, що проходять через п’ять районів області.

На ефективність роботи патрульних в обласному центрі така новація не вплине. Про це повідомив начальник управління патрульної поліції Тернополя Володимир Струк. І зробив він це під час колегії Тернопільської облдержадміністрації сьогодні, 31 травня (читайте також ТУТ, ТУТ і ТУТприм.).

[embed]https://youtu.be/RvSs4J-pCHY[/embed]

Правоохоронці силами підрозділу незабаром охоронятимуть порядок на двох дорогах міжнародного значення: у напрямках Тернопіль-Зборів і Тернопіль-Підволочиськ. Обидві ділянки важливого шляху уже обстежили і перевірили на наявність дорожньої розмітки і знаків.

[embed]https://youtu.be/vRY49U_0_WI[/embed]
  • Досі чимало наших екіпажів їздили у відрядження, допомагали колегам в інших регіонах, - додає Володимир Струк. – Але такого більше не буде. Тобто ми цілком зможемо виконати завдання із охорони порядку на цих двох дорогах.
[embed]https://youtu.be/hofTie8t1EQ[/embed]

Щоб забезпечити патрулювання в інших районах краю, згодом оголосять додатковий набір у патрульну поліцію, повідомили в управлінні патрульної поліції. А наразі там виконують ці обов’язки спеціальні патрульні, що підпорядковуються відділу превентивної діяльності обласного управління Національної поліції в області.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото і відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео