Віра Олександрович

У Тернополі – суперміст із червоними сходами і накриттям (фоторепортаж)

2 (Copy)

Пішохідний міст, що біля залізничного вокзалу, частково відкрили для проходу. Як мінімум, тернополян там вразять червоні сходи і нове пластикове накриття.

Добиратися від залізничного вокзалу у бік «Старого парку» мостом, що біля технічного університету або перехрестям Бродівська-Збаразька-Вояків Дивізії «Галичина» і навпаки, уже не потрібно. Це перевірив сьогодні, 22 червня, журналіст «Терену».

Пройти оновленим пішохідним мостом біля залізничного вокзалу і через колію дійсно можуть усі охочі. Проте майстри завершили лише першу чергу робіт, а тому вихід є тільки на вулицю Вояків Дивізії «Галичина». Частину, що тягнеться аж до перехрестя вулиць Монюшка-Паркова-Шопена наразі доробляють. Адже у ході робіт виявилося, що конструкція - у значно гіршому стані, ніж видавалося спочатку. Довелося робити капітальний ремонт: і гроші додавати, і у вихідні працювати. Зокрема, майстри укріплювали бетонні конструкції увесь день у неділю, 18 червня.

До речі, підрядник, який виконує роботи, обіцяє завершити ремонт упродовж кількох тижнів. Адже раніше йшлося, що весь оновлений міст урочисто відкриють до Дня міста, тобто 28 серпня.

1 (Copy)
1 (Copy)

3 (Copy)
3 (Copy)

4 (Copy)
4 (Copy)

5 (Copy)
5 (Copy)

6 (Copy)
6 (Copy)

7 (Copy)
7 (Copy)

8 (Copy)
8 (Copy)

9 (Copy)
9 (Copy)

10 (Copy)
10 (Copy)

11 (Copy)
11 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео