Оксана Бучко

У тернополянки викрали 500 тисяч гривень та золото

unnamed (7)

У власній квартирі тернополянка серед білого дня застала справжній погром. У жінки викрали золото та 500 тис. грн. Повідомлення про крадіжку в квартирі на «Дружбі» на лінію «102» надійшло 21 червня, повідомляє tp.npu.gov.ua.

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. За словами старшого слідчого Тернопільського відділу поліції Тараса Сиротюка, до оселі невідомі проникли, підібравши спецзасоби до замка. У пошуках цінних речей перевернули у квартирі все. Знайшовши ювелірні вироби та гроші, втекли.

Злодіїв затримали згідно з статтею 208 КПК. Ними виявились чоловіки кавказької національності 1983 та 1989 років народження. Вони уже потрапляли у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини.

unnamed (6)
unnamed (6)

Зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Частину крадених речей, а також відмички у чоловіків вилучили. Свою вину вони не визнають і відмовляються давати будь-які свідчення.

Триває слідство відповідно до статті 185 частина 5 ККУ - крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою. Санкція статті передбачає покарання на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

unnamed (2)
unnamed (2)

unnamed (3)
unnamed (3)

unnamed (4)
unnamed (4)

unnamed (5)
unnamed (5)

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео