Віра Олександрович

Медалі «За службу Україні» отримали тернопільські податкові міліціонери (фото)

DSC_0080

Керівництво фіскальної служби і митниці Тернопілля взяло участь у відзначенні 21-ї річниці прийняття Конституції України.

Не обійшлося під час урочистостей 27 червня і без приємних сюрпризів, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Нагадаємо, святкування 21-ї річниці прийняття Конституції України у Тернополі напередодні перетворилося на велелюдне дійство. У ньому на Театральному майдані також взяли участь перший заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Марія Мельник, заступник начальника Тернопільської митниці ДФС Андрій Саварин і представники фіскального відомства.

Свято
Свято

- У цей день на головній площі Тернополя здебільшого говорили про Основний Закон країни, яким наш народ підтвердив своє прагнення розбудувати незалежну, демократичну державу, - кажуть у податковій. - Адже для українців ухвалення Конституції стало найважливішим кроком у забезпеченні прав людини і громадянина. До того ж, це сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

Слова подяки і шани звучали для тих, хто зараз боронить країну в антитерористичній операції, їхніх сімей і близьких. Окрім того, перші особи краю вручили державні нагороди і почесні грамоти кращим землякам, які досягнули значних здобутків у професійній діяльності у різних галузях нашого краю.

DSC_0040
DSC_0040

Зокрема, за відмінне виконання службових обов’язків медалями «За службу Україні» Тернопільської ОДА нагородили й підполковника податкової міліції Головного управління ДФС у Тернопільській області Вадима Пінькаса і майора податкової міліції Головного управління ДФС в області Андрія Дутку.

До речі, загалом від початку війни на сході України службу у зоні проведення АТО пройшли 29 співробітників підрозділів місцевої податкової міліції (читайте також ТУТ і ТУТ прим.).

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео