І вкотре нічия: тернопільські футболісти зіграли у гостях (відео)

telefon-005-700x700

На виїзді у третьому турі чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги тернопільська «Нива» зіграла внічию 1:1 з вінницькою «Нивою-В». Про це повідомили  у прес-службі ФК «Нива».

На 14-ій хвилині гри вінничани отримали право на пенальті у ворота «Ниви», але капітан господарів камерунець Колінз не зміг переграти з «точки» тернопільського воротаря Максима Механіва. А за десять хвилин до перерви тернополяни вийшли вперед. Тепер уже «Нива» здобула право пробити пенальті. Капітан команди Богдан Слоневський з позначки не схибив.

На старті другого тайму провалом в обороні гостей скористався півзахисник вінницької «Ниви» Денис Катрюк. А на 90-ій хвилині гри господарі залишилися у меншості. Друге попередження у матчі отримав Борячук.

telefon-001-700x700
telefon-001-700x700

Перебуваючи у більшості, «Нива» була близькою, щоб вирвати перемогу. На п'ятій доданій до основного часу хвилині тернополяни отримали право на пенальті, а захисник «Ниви-В» Катрюк був вилучений з поля за гру рукою у власному штрафному майданчику. Проте друге панальті у ворота вінничан, гості не реалізували. Удар Юрія Головачука відбив воротар «Ниви-В» Бабійчук і зберіг для своєї команди нічию — 1:1.

https://www.youtube.com/watch?v=e8pqVHWdGGQ

Наступний матч у чемпіонаті Другої ліги тернопільська «Нива» проведе 5 серпня. У домашній грі, яка відбудеться у Вишнівці, тернополяни прийматимуть івано-франківське «Прикарпаття». Початок гри о 18:00. Вхід для глядачів — вільний.

Вибір читачів за тиждень

Відео