Віра Олександрович

Тернопільські депутати чомусь не люблять іномарок на «єврономерах» (фото, відео)

Красновський

Звернення на захист автовласників, які користуються машинами на «єврономерах», сьогодні, 18 серпня, не знайшло підтримки у Тернопільській міській раді.

Заяву від активістів ГО «Авто Євро Сила» до депутатів Верховної Ради озвучив заступник керівника цієї спільноти на Тернопіллі Ігор Красновський. Він просив депутатів ухвалити  звернення, адже тоді воно матиме законну вагу (також читайте ТУТ і ТУТ прим.).

Депутати
Депутати

[embed]https://youtu.be/OxqJjXqWNGQ[/embed]

Власне, активісти, звернувшись до тернопільських депутатів, відразу підготували текст, який і просили підтримати. Адже вже у вересні у Києві має відбутися масова акція протесту власників так званих «євроблях». Окрім того, відповідний законопроект, що передбачає пільги і зниження цін на авто, уже давно готовий і його мають розглянути парламентарії.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NFY-yrLbgDs&feature=youtu.be[/embed]

Доповідачу довелося відповідати на запитання депутатів. Наприклад, Володимира Бліхаря стурбував момент із наявністю «автоцивілки» у водіїв, а відповідно – компенсації коштів страховиками у разі вчиненої ним аварії. Аргументи в Ігоря Красновського були, але переконати політиків він таки не зміг.

Красновський2
Красновський2

[embed]https://youtu.be/GJMAAagxljs[/embed]

Лобіював це питання у залі і робив це доволі активно свободівець Володимир Стаюра. Втім, депутати до його прохань не дослухалися. Врешті було тільки 17 голосів «за». Оскільки цього замало, звернення із Тернополя до Києва у серпні не піде. Проте не можна виключати, що депутати розберуться  ухвалять документ у вересні, на наступній сесії.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео