Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (1)

Свято замку, фестиваль латиноамериканських танців та ще багато іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

2 вересня на вас чекає:

У суботу 2 вересня о 14:00 запрошуємо усіх охочих завітати до галереї Бункермуз (бульв. Шевченка 1) до спільного читання п'єси «Весілля» Станіслава Виспянського, за чашечкою кави або чаю. Вхід вільний.

Запрошуємо на Відкритий фестиваль латиноамериканських танців від першої сальса-школи в Україні CasaDeRitmo - Free LATIN FEST. Беріть друзів і приходьте на самий танцювальний фестивль в самому центрі міста! Початок – о 16.00.

3 вересня на вас чекає:

3 вересня у Тернополі відбудеться цікава та весела зустріч «Свято Християнської Молоді». Гаслом заходу стануть слова Папи Франциска «Встань з дивану» - закликаючи таким чином молодих християн до відповідальних ініціативи у сучасному світі.  Форум проходитиме у різних локаціях міста протягом шести годин. Програма заходу:  У програмі: 1. Флешмоб та презентація християнських спільнот та організацій; 2. Форум молоді; 3. Свята Літургія; 4. Мистецько-духовна програма. А ще, конкурс-лотерея, де буде можливість виграти сертифікат на фотосесію від наймоднішого фотографа Тернополя, та сертифікат на Пейнтбол.

Також 3 вересня на вас чекає свято завку у селі Підзамочок Бучацького району.

Вибір читачів за тиждень

Відео