Віра Олександрович

Чому так важко бути мужчиною, нарешті з’ясували чоловіки у Тернополі (фото, відео)

Основне (Copy)

«Як важко бути мужчиною» - визнає один із персонажів п’єси «Гормон кохання, або Тестостерон». І це звучить дуже актуально саме сьогодні, 19 листопада, - у Всесвітній день чоловіків.

Нагадаємо, мета цього свята - привернути увагу до гендерної дискримінації чоловіків при визначенні важливості їх ролі у родині і вихованні дітей. Адже на мужчину, звичайно ж, суспільство покладає багато чого і хтось у цьому врешті помітив підступні дискримінаційні процеси. Чи дійсно на цю дату спеціально призначили прем’єру у Тернопільському академічному драматичному театрі ім. Т. Шевченка? Невідомо. Але якщо це і співпадіння, то воно приголомшує (докладно про виставу читайте ТУТ прим.).

Початок (Copy)
Початок (Copy)

[embed]https://youtu.be/EF8Mj32XHBM[/embed]

«Чи справді чоловіки й жінки - дві половинки одного яблука?», - переймається інший персонаж вистави. І чує відповідь: «Ні, це яблука і банани, але змішані в одному кошику». А чом би й ні? Адже ми дійсно – різні, навіть одні й ті ж речі сприймаємо по-своєму.

[embed]https://youtu.be/4UuEQYag7rc[/embed]

Режисер-постановник - заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Жила у «Тестостероні» ще раз довів, що він - «король комедії». Зала не раз і не два просто вибухала сміхом, а дехто щиро витирав сльози від позитиву емоцій. Хоча п'єса, насправді, - не така проста, як може спершу видатися. Адже у ній – чимало роздумів над… непростою долею чоловіка.

[embed]https://youtu.be/yalsAMyKPbk[/embed]

Особливістю п’єси є те, що у ній немає другорядних героїв. Усі семеро персонажів – дуже різні, але із почуттям гумору і своїми любовними пригодами. Ними вони радо діляться із іншими членами компанії. Врешті виявляється, що не так уже й просто кожному із них налагоджувати стосунки із… жінками.

[embed]https://youtu.be/qNPyJbO4ask[/embed]

Музичним оформленням до вистави стали пісні гурту «Друга ріка». Тому їхнім фанатам буде ще більш приємно переглядати постановку.

[embed]https://youtu.be/6CcjusN22gw[/embed]

Андрій Малінович, Євген Лацік, Роман Демчук, Максим Попович, Сергій Бачик та Ігор Наконечний постали у «Тестостероні» перед своїми шанувальниками у дещо провокативних образах. Що й казати про Олександра Папушу, якого ще недавно всі сприймали як вічного героя-коханця. У цій виставі він – батько трьох дорослих синів!

[embed]https://youtu.be/p6gHWSUwAF4[/embed]

Ця вистава стала випробуванням не лише для режисера, а й для акторів, адже їм довелося навчитися нести до глядача доволі непросту тему: чоловік/жінка. Причому – без реального перебування представниць жіночої статі на сцені.

[embed]https://youtu.be/xjYN50nDD-Q[/embed]

Так-так, мірятися… у кого більші яйця, персонажі – теж будуть! Нехай вас це не шокує. Адже насправді, так є в усіх чоловічих компаніях, хоча, можливо, – і не так реально, як фігурально. Бо ж «міряються» усі чоловіки – красивими дружинами, дорогими машинами і будинками, навіть посадами тощо. І це – звично.

[embed]https://youtu.be/1IqvwrHHQZc[/embed]

Чому на цю виставу варто піти? Усе просто. Чоловіки, хочете відчути себе у звичній компанії, де можна говорити про все, не соромлячись? Жінки, хочете знати, що про вас (позаочі) теревенять чоловіки? Саме це ви побачите у «Тестостероні». Не радимо купувати квитки лише тим, хто не звик чути зі сцени слова, на кшталт, «охреніти» чи навіть міцніше слівце... І не сприймає жодних експериментів. «Гормон кохання, або Тестостерон» – 18+, це дійсно варто врахувати глядачам, аби потім не робити великі очі…

1 (Copy)
1 (Copy)

2 (Copy)
2 (Copy)

3 (Copy)
3 (Copy)

4 (Copy)
4 (Copy)

5 (Copy)
5 (Copy)

6 (Copy)
6 (Copy)

7 (Copy)
7 (Copy)

8 (Copy)
8 (Copy)

9 (Copy)
9 (Copy)

Фото і відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео