Сергій Притула просить допомогти позбутися аферистів, що заробляють на його імені

притула

Сергій Притула просить допомоги у боротьбі з аферистами. Про це відомий шоумен повідомив на своїй офіційній сторінці у Фейсбук. Якісь спритники створили фейковий акаунт Тернопільського Сірого, набрали чимало підписників та проводять від його імені різні розіграші, пропонують послуги з реклами.

«Товариство. Не так часто щось прошу, окрім допомоги на АТО. Але тут така справа, що якби міг справитись сам, то б і не просив. Якесь чмо відкрило фейковий акаунт Сергія Притули у Інстаграм. Я на то уваги не звертав, позаяк подібних фейків, що у Вконтактє, що у інста, що у інших соцмережах завжди було повно. Проте...

Цей упир доволі жваво набрав понад 70К підписників і почав проводити якісь розіграші, оперувати якимись сумами, пропонувати послуги по рекламі і просуванню товарів. І все це від мого імені, підкріплююючи пости моїми фото і т.д.» – пише Сергій Притула.

Також артист повідомляє, що уже пробував поскаржитися на негідників. Проте марно, тому просить сприяння у своїх шанувальників.

«Я вже зробив кілька спроб по блокуванню чорта з різних сторін. Але достукатись до адміністрації Інстаграм важче, ніж до Пентагону. Проте, добрі люди сказали, що якщо на істоту одночасно пожаліються багато людей, то, можливо, це приверне увагу системи. Тож, буду вдячний, якщо присвятите цьому питанню 1,5хв. свого життя. Вибачте, що відірвав від важливих справ. В разі чого мій інстаграм siriy_ua . Дякую».

Фото зі сторінки Сергія Притули у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео