Оксана Бучко

Тернополяни скаржаться на один із місцевих барів через день

457da134aee8ba24d4003e60470bc422_XL

Нічний режим роботи затвердили не для усіх поданих на розгляд тернопільських закладів. Бар «Теко»  завернули через постійні скарги, а бар «Коза» - через низькі зарплати.

Про це йшлось на засіданні виконкому міськради 24 січня.

- Протягом 2017 року надійшло 126 повідомлень про порушення громадського порядку відвідувачами бару «Теко», - зазначив начальник Тернопільського відділу Головного управління національної поліції Сергій Гаврилюк. - Близько 30 справ перебуває у суді. Із початку 2018 року вже маємо 16 повідомлень. Ми фіксували там неодноразово випадки нанесення тілесних ушкоджень. Окрім того, жителі можуть постійно спостерігати жахливий стан біля приміщення, там ніхто не прибирає. Ускладнює ситуацію відсутність належного відеоспостереження.

Також у закладі «Коза» відтермінували нічний режим на декілька місяців. Як повідомили, у барі зарплата працівникам становила останнім часом 2793 грн. Тож ситуація повинна стабілізуватись.

Нічний режим у ресторані «Черчіль» на вулиці Бродівській дозволили з рекомендацією облаштувати благоустрій навколишньої території.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео