Цього року на Тернопільщині реалізують 6 проектів

28576127_1211067092330207_8730904067240133434_n

У 2018 році у Тернопільській області продовжать роботу над перехідними об’єктами з 2017 року. Про це повідомили під час сьогоднішньої скайп-наради з головами райдержадміністрацій та об’єднаних територіальних громад.

Як зазначено на сайті ТОДА, відбулася нарада під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Ігоря Вонса. Він поінформував, що минулого тижня взяв участь у роботі комісії з оцінки та перевірки відповідності поданих програм та проектів, які будуть фінансуватися з Державного фонду регіонального розвитку.

На засіданні комісії Ігор Вонс відстояв необхідність реалізації 6 перехідних об’єктів, що за рішенням регіональної комісії увійшли до перелік проектів, які будуть реалізовуватись у 2018 році на Тернопільщині, а саме:

1.   Гідротехнічні споруди веслувального каналу центру веслування та водних видів спорту з інфраструктурою «Водна арена Тернопіль» у м. Тернопіль та на території Тернопільського району. 2. Лікувальний корпус №2 комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» у м. Тернопіль — реконструкція з добудовою приймального відділення для покращення надання медичної допомоги демобілізованим та учасникам АТО. 3. Каналізаційна мережа м. Монастириська — реконструкція. 4. Завалівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. Підгаєцької районної ради — енергоефективний проект розвитку, капітальний ремонт (утеплення фасадів, заміна вікон). 5. Спортзал Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи на території Базаринецької сільської ради Збаразького району — будівництво. 6. Приміщення колишньої школи, с.Стінка Бучацького району – реконструкція з добудовою під дошкільний заклад.

Ігор Вонс наголосив, що зазначені проекти увійшли до проекту Розпорядження Кабінету Міністрів України.

Фото з допису

 

Вибір читачів за тиждень

Відео